top of page
1T9A8293 (1).JPG

Puur

Gezond

Wil je gezond eten en gezond leven, maar dan zonder gedoe? Hier vind je een leefstijl die echt bij jou past. Geen streng dieet, geen bizarre eetregels, geen strakke schema’s. PuurGezond is een ontspannen manier van eten en leven, die jou laat genieten en die goed is vol te houden. Ga PuurGezond leven en je hoeft je geen zorgen te maken of het allemaal wel mag of verantwoord is.

Met PuurGezond kom je lekkerder in je vel, met meer energie en een goed gewicht. PuurGezond is gebaseerd op de wetenschap.

Hoe werkt Puur Gezond?

Het PuurGezond Plan helpt je naar een gezondere leefstijl en gezondere voedselkeuze, zonder dat je een dieet volgt. 

Je gaat er in een periode van 10 weken mee aan de slag aan de hand van 8 consulten  met prachtige materialen  vol tips, recepten en adviezen. Na die 10 weken heb jij een stevige basis gelegd voor een gezond eetpatroon. Het plan leert je hoe je de juiste keuzes kunt maken om goed voor je lichaam te zorgen, of het nou gaat om kilo’s verliezen of om zorgen dat je op gewicht blijft. 

De coaching is effectief omdat we stapsgewijs jouw leefstijl veranderen. Waarbij coaching op gedragsverandering centraal staat. Het programma is zo gemaakt dat je gefocust aan jouw doel blijft werken, 

Wat krijg je?

  • 8 consulten van 30 minuten 

  • Lichaamcompositie analyse

  • Boek Slank in 8 stappen 

  • Coachingsmaterialen

  • Lichaamscompositie weegschaal

  • Activity tracker

De weegschaal en activity tracker bijft in jouw bezit, ook na het voltooien van jouw traject. 

De kosten voor dit traject zijn 575,- euro

bottom of page