top of page

Het team

LINH20161029Joyce0155_Original.jpg
Joyce Nijsse

Personal trainer

Mindset coach 

Leefstijlcoach

Metabolic balace coach

SVDE-FC-139.jpg
Linda Vogel

Personal trainer

 Small group instructor

IMG_4603.jpg
Sacha Otten

Personal trainer

 Small group instructor

 Leefstijlcoach i.o.

IMG_4606.jpg
Nina Kuijper

NLP-coach

Ons Team

The Fit Company is in 2016 opgestart door Joyce. Door positieve reviews en resultaten van klanten is The Fit Company erg snel gegroeid tot een succesvol bedrijf. Om aan de groeiende aanvragen te kunnen voldoen zijn in 2020 Willem en in 2021 Linda en in 2022 Sacha aangesloten als personal trainer. In 2022 is Nina als NLP-coach  erbij gekomen. We merken dat klanten vaak meer zoeken dan alleen advies in voeding en training. Wij merken dat klanten op zoek zijn naar een holistische wijze van coachen. Daarom coachen we naast voeding en training ook op persoonlijke effectiviteit, gedragsverandering, carrière en persoonlijke ontwikkeling.

 

 Wij hebben elkaar gevonden in onze gemeenschappelijke waarden. Allemaal zijn wij gepassioneerde en toegewijde coaches die het allerbeste resultaat willen voor onze cliënten. De kracht van The Fit Company is dat er meerdere mensen werken aan jouw succes. Jouw persoonlijk plan wordt door ons team gemaakt op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Wij tillen elkaar naar een hoger niveau wat ervoor zorgt dat onze klanten maximaal resultaat boeken

LINH20161029Joyce0147bw_Original_edited.jpg

Joyce Nijsse

Founder

Passie voor mensen en passie voor voeding, sport en mindset maakt dat dit beroep mij op het lijf geschreven is. Ik weet hoe frustrerend het kan zijn als je graag iets wilt veranderen en het lukt niet... Ik heb zelf jarenlang geworsteld met het zoeken van een juiste balans in mijn voeding met de daarbij  horende struggles. Eetbuien gecombineerd met restrictief eten zorgde ervoor dat ik niet lekker in mijn vel zat, maar ook mijn gewenste fysieke resultaten uitbleven. Gelukkig heb ik eindelijk een gebalanceerde manier gevonden om met voeding om te gaan waarbij ik én kan genieten van een wijntje en chocolade én tegelijkertijd erg blij ben met mijn lichaam. Dit gun ik iedereen!

Ik heb jarenlange ervaring met het trainen van mensen. Twee jaar heb ik in verschillende high end studio's en fitnesscentra gewerkt in Californië.  Daar heb ik ook mijn opleiding genoten, bij de  National Academy of Sports Medicine. Het is wereldwijd het meest erkende en hoogst gewaardeerde instituut voor personal training. Tevens is het internationaal geaccrediteerd en voldoet aan der Europese kwaliteitsnormen (EQF) en de European Fitness & Health association. Je leert werken vanuit een wetenschappelijk onderbouwd trainingsconcept, toepasbaar voor zowel de beginnende als gevorderde sporter. 

Terug in Nederland ben ik The Fit Company gestart. Inmiddels heb ik al veel mensen mogen helpen  naar een gezond lichaam met een gebalanceerd voedingspatroon.  

In Nederland heb ik de geaccrediteerde post-hbo opleiding tot leefstijlcoach afgerond bij A Welness Revolution. Een instituut die leefstijlcoaching zowel wetenschappelijk als holistisch benaderd. 

Ik onderscheid mij doordat ik veel aandacht besteed aan mindset. Want een krachtige mindset zorgt voor krachtige keuzes. 

Ik sta voor maatwerk. Ik kijk goed naar wat voor persoon jij bent en wat bij jou past. Zelf ben ik een enorme levensgenieter en vind het daarom ook belangrijk dat mijn klanten dit kunnen blijven zijn.

Naast dat ik het belangrijk vind dat jij snel resultaat behaald, vind ik het ook belangrijk dat het op een manier gaat die prettig is en goed vol te houden. De reis ernaar toe moet zo prettig mogelijk zijn. Want op deze manier is het resultaat wat je hebt behaald een verworvenheid wat je niet meer kwijtraakt. 

Maar... onderschat mij niet, want ik ben óók die schop onder je kont die je af en toe toch echt nodig zal hebben. Ik wil dat je het maximale uit jezelf haalt. Ik ben ten slotte een personal trainer!

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
XZDCE6636_Original_edited.jpg
SVDE-FC-139_edited.jpg

Linda Vogel

Als je iets écht wilt bereiken, moet je er ook écht voor werken, dat is wat ik geloof. Enkel dromen is niet genoeg. Iets wat ik me door de jaren heen steeds  meer ben gaan realiseren. Ik ben ook niet mijn hele leven zelfverzekerd en trots op mijn lichaam geweest, en ik ben bij 0 begonnen zonder enig idee wat ik aan het doen was tijdens mijn trainingen of met mijn voeding.

 Ik heb zelf ook een shift moeten doormaken en een balans moeten vinden om een gezonde leefstijl aan te leren die ook vol te houden is op de lange termijn,  eentje waar ik mij lekker bij voel. Ik ben door de jaren heen gaan beseffen dat resultaat niet vanzelf komt, maar met de juiste begeleiding dit een stuk makkelijker wordt. Zo hoef jij niet meer de fouten te maken die ik heb gemaakt.

Naast het coachen ben ik vaak te vinden in de sportschool. Mijn passie voor sport en voeding is ruim vijf jaar geleden ontstaan toen ik flink overgewicht had en dacht: ‘hier moet verandering in komen!’ En het werd ook echt anders.

Ik begon met sporten en er ging een wereld voor me open. Ik voelde me mentaal en fysiek weer stukken beter, kreeg meer energie, meer zelfvertrouwen, een vitaal lichaam en plezier in het sporten. Van ondergewicht, naar overgewicht en tot afgetraind op een podium van een fitness wedstrijd. Ik heb al deze stadia gehad en ervaren en ik heb er ontzettend veel van geleerd. Lessen die ik nu ook toepas in de coaching.

 Vanuit mijn kennis over training, voeding en gedrag heb ik mij ontwikkeld tot personal trainer, en blijf tot op de dag van vandaag mij ontwikkelen. Ik werk met trots en passie op een wetenschappelijk onderbouwde manier. Dit jaar heb ik de wetenschappelijk gebaseerde opleiding van Menno Henselmans afgerond om up to date te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van krachttraining en voedingsleer.

 Mijn voldoening als coach ligt in het behalen van je doelen, en mijn focus ligt erop dat ik dat haalbaar maak terwijl ik je gezondheid voorop stel.  Een gezonde levensstijl zou bij iedereen in zijn leven te passen moeten zijn en ik streef ernaar om samen een manier te zoeken die werkt.

Ik luister, denk mee, help je op weg en kijk vol trots mee hoe jij als persoon zult ontwikkelen. Ik ben een enthousiaste, positieve en meegaande coach maar ik blijf altijd realistisch. Ik wil dat je weet dat ik besef dat het niet altijd makkelijk voor je is. Dat er ups en downs zullen zijn. Ik wil dat je weet dat dat ook oké is, en dat ik er juist op dat soort dagen er voor je ben. Ik sta naast je tijdens het traject. Je hoeft het niet langer alleen te doen. 

sacha4_edited.jpg

Sacha Otten

Zolang als ik me kan herinneren ben ik een actief persoon geweest. Ik begon al vroeg met paardrijden, voetballen en hardlopen. Op latere leeftijd ontdekte ik de sportschool en daar zag ik al snel dat fitness echt mijn ding was. Daar ben ik sindsdien niet meer mee gestopt en heb er mijn werk van gemaakt. 

Een keuze waar ik nog geen dag spijt van heb gehad! Ik vind het geweldig om mijn passie en enthousiasme over te dragen aan anderen. Energie heb ik voor 10 en daarmee weet ik anderen te motiveren. 

 Mijn ‘vakkenpakket’ is ondertussen veel breder geworden dan alleen fitnessbegeleiding. Ik geef Les Mills groepslessen, core stability training, bootcamps, smallgroup training, EMS training en bij The Fit Company ben ik gespecialiseerd in personal training en small group training.

Alles begint bij een sterke basis. Samen gaan we kijken wat jouw doelen zijn, op welke termijn en wat bij jou past. Ik vind het belangrijk dat je je goed voelt bij een training- of voedingsschema. Daardoor gaan we samen die doelen ook daadwerkelijk behalen.

Als coach zou ik mezelf omschrijven als direct en nuchter met een gezonde dosis humor. Ik kan mezelf goed inleven in anderen en een luisterend oor bieden op de momenten dat het nodig is. 

 

Daarnaast zet ik mezelf voor 100% in om ervoor te zorgen dat jij een gezonde(re) leefstijl gaat creëren, maar dit verwacht ik dan ook van jou. Streng maar rechtvaardig dus Tijdens een training let ik altijd op een goede houding en juiste techniek. En, sporten is leuk! Daarom mag er zeker gelachen worden. Zo halen we iedere keer het maximale uit jouw training of coaching sessie.

Nina Kuijper

 

aat het leven een Keesje zijn! 

Dit is mijn levensmissie geworden. Waarom? Omdat mijn allerliefste vader (Kees) in 2019 is overleden aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Het leven is nu, het leven mag geleefd worden en geniet met de mensen om je heen om er samen iets moois van te maken. Het allermooiste, het leven. Dat heeft hij mij meegegeven en is iets wat ik inmiddels in elke vezel voel.

 

Eerlijk is eerlijk, ik stond niet altijd zo in het leven. Ik wílde het wel, want ik wist toen ook al dat het leven geen generale repetitie is. Blijkbaar had ik wel lessen nodig om dit echt eigen te gaan maken. Door middel van coaching, de opleiding tot NLP-coach en altijd weer opstaan als ik val, heb ik mijn mindset en daarmee mijn leven kunnen veranderen.

De term Neuro Linguïstisch Programmeren, tegenwoordig beter bekend als NLP, staat voor hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daarop volgens reageren.

NLP-coaching helpt je bij:

✔️Beter bij jezelf te leren blijven.

✔️Meer controle over je denken, voelen en handelen te krijgen (omgaan met emoties).

✔️Beter voor jezelf te zorgen (grenzen stellen).

✔️Meer keuzevrijheid te ervaren.

✔️Succesvoller te worden in dat wat je leuk vindt.

De ene wil meer vanuit gevoel en intuïtie leven (that’s me!), de ander wil een gelukkige relatie, weer een ander een andere baan of een thuis. Het maakt eigenlijk niet wát het is, de verandering die nodig is, zal altijd intern zijn. En dat biedt al zoveel rust, want deze interne invloed kun je zelf uitoefenen!  

Naast dat ik coach voor de klanten van The Fit Company, ben ik ook als talentcoach werkzaam bij Modoc. Daar begeleid ik medewerkers intern in hun persoonlijke ontwikkeling zodat ze het beste uit zichzelf én daarom het werk kunnen halen. Ook doe ik dit bij verschillende werkgevers in ons netwerk.

De focus ligt altijd op jouw als mens, wat is de achterliggende behoefte van je vraag en wat helpt jou om hierin (kleine) stappen te maken richting een fijnere situatie. 

Door mijn NLP opleiding heb ik handvaten om jou als persoon echt verder te helpen. Mijn eerlijkheid, openheid en doortastendheid (met altijd de juiste intentie) gaat je helpen in de beweging die je graag wilt zien. Ik ben je supporter, jij gaat het voor elkaar boksen! 

 

nina_edited.jpg
bottom of page